Ligjëratë nga studiuesi Prof. Dr. Anton N. Berisha

Ligjëratë nga studiuesi Prof. Dr. Anton N. Berisha

Sot, më 21.11.2019 në Fakultetin e Filologjisë të Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani”, Prof. Dr. Anton N. Berisha, para shumë studentëve, pedagogëve dhe të interesuarve të tjerë mbajti një ligjëratë me titull: Rreth librit të parë të botuar në gjuhën shqipe MESHARIN e Gjon Bdek Buzukut .

Fotot e lajmit

tp-bottom