Zgjedhjet studentore


1. Njoftimi për zgjedhjet studentore
2. Vendimi i KD-së për zgjedhjet studentore
3. Plani dinamik për zgjedhjet studentore
4. Vendimi i KD-së për formimin e KQZ për zgjedhje për zgjedhjet studentore
5. Njoftim publik për studentët - Zgjedhjet e studentëve 2019
6. Vendim për financimin e fushatës zgjedhore të studentëve
7. Organizatat studentore janë të obliguara që listën e deklaratave mbështetëse, të plotësuar me nënshkrimet mbështetëse të studentëve t’i dorëzojnë në KQZ në mënyrë fizike. Gjithashtu, listat dorëzohen edhe në mënyrë elektronike në adresën: [email protected] . Për ta shkarkuar klikoni këtu: Lista e deklaratave mbështetëse
8. Aplikacion për certifikim
9. Listat e studentëve me të drejtë vote pas verifikimit nga KQZ :

10. Ankesat për listat e studentëve
11. Vendim për formimin e KQZ në fakultete
12. Thirrje për shprehjen e interesit për monitorim
13. Vendim për certifikimin e OS
14. Vendim mbi ranglistat e OS në fletëvotim
15. Forma për kandidim të kandidatëve për këshilla të fakulteteve
16. Vendim për shtyrje të aktiviteteve

 
Sot, më 02 Maj 2019 në Universitetin e Gjakovës “Fehmi Agani” u mbajtën zgjedhjet studentore.

Mbarëvajta e zgjedhjeve ka qenë e dinjitetshme dhe ashtu si u takon studentëve.

Universiteti i Gjakovës uron dhe falenderon të gjithë studentët, Komisionet e Vend votimeve, vëzhguesit dhe Komisionin Qendror Zgjedhor për punën dhe kontributin e tyre në rrjedhën e zgjedhjeve.

18. Rezultatet preliminare 
19. Rezultatet përfundimtare

tp-bottom