Bordi për Inovacion dhe Ndërmarrësi

Anëtarët e Bordit për Inovacion dhe Ndërmarrësi
 

1. Ardian Gjini - Kryetari i Komunës së Gjakovës

2. Smail Latifi - Kryetari i Komunës së Rahovecit

3. Ragip Begaj - Kryetari i Komunës së Malishevës

4. Rexhe Biberi- Kryetar i Bashkisë Bajram Curri në R. Shqipërisë

5. Bajram Nuraj - ish Rektor i UGJFA-së

6. Hasan Mujaj - ish Rektor i UGJF A-së

7. Shaban Buza - ish Rektor i UGJFA-së

8. Sazan Ibrahimi - Drejtor i Asociacionit te Komunave të Kosovës

9. Agron Kuçi - Kryetari i Komunës së Junikut

10. Ilmi Shala - Drejtori i Spitalit të Përgjithshëm në Gjakovë

11. Ruzhdi Kurtishaj - Kryetari i Kuvendit të Odës Ekonomike të Kosovës

12. Luan Nagavci - Drejtori i Institutit të Mjekësisë se Punës

13. Besnik Stuja - Qendra e shëndetit mendore ne Gjakovë

14. Amisa Jaka - Udhëheqëse e Alumnit të UGJF A-së

15. Jahja Koka- Profesor ndërkombëtar - shkencëtar (ALB Shkenca)

16. Rifat Lila - Nderi i Mjekut

17. Hysen Brahimaj - Drejtor i SHF" Dëshmorët e Kombit"

18. Kujtim Zarari - Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare

19. Hasan Hajdari - Pronar i Kompanisë "Ylli Bec"

20. Lindita Zeka - Kopshti i Fëmijëve "DRIOLA"

21. Ruzhdi Sefa - Shoqata e Intelektualeve "Jakova"

22. Musa Ahmeti - Pronar "InterPersonel"

23. Artan Bakia - Kryetar i Rotarian Klubit "Dardani"

24. Aida Nushi Kumnova - Pronare "Europan Clinic Hospital"

25. Behar Ferizi- Kryetar i OEK në Gjakove

 

Vendimi për themelimin e Bordit për Inovacion dhe Ndërmarrësi të Universitetit të Gjakovës "Fehmi Agani"

tp-bottom