Lajme dhe ngjarje

NJOFTIMET

Panairi i 3-të i Universiteteve Franceze në Kosovë
Panairi i 3-të i Universiteteve Franceze në Kosovë

Hapësira  Campus France, në bashkëpunim me Ambasadën e Francës, Universitetin e Prishtinës dhe Aleancën Franceze të Prishtinës ju ftojnë në Panairin e Tretë (3-të) të Universiteteve Franceze në Kosovë. Panairi do të organizohet online, më datën 1 dhjetor nga ora 10:00 deri...

2771
5
102
25
tp-bottom