Pas përmbylljes me sukses të projektit Shpresë, Caritas vazhdon bashkëpunimin me Universitetin “Fehmi Agani” në Gjakovë, me projektin TAKE!

Pas përmbylljes me sukses të projektit Shpresë, Caritas vazhdon bashkëpunimin me Universitetin “Fehmi Agani” në Gjakovë, me projektin TAKE!

Menaxhmenti i Universitetit “Fehmi Agani” në Gjakovë, priti në takim përfaqësues nga organizata Caritas, Znj. Krenare Lleshi (Projekt Menaxhere në Caritas), Znj.Shukrije Lecaj (koordinatore pedagogjike e projektit për parashkollorët) dhe Z.Albert Bakalli (koordinator i Operacioneve dhe Logjistikës). Rektori i Universitetit Prof.Asoc.Dr. Artan Nimani, theksoi që ky projekt është mbështetje për studentët tanë dhe iu mundëson të avancohen ne metodologjine e mësimdhënies , si mësues në të ardhmen.

Në takim u diskutua rreth fillimit të projektit të ri në Edukimin e Hershëm i cili do të realizohet në Fakultetin e Edukimit. Projekti do të realizohet gjatë tri viteve të ardhshme, i cili do të kontribuoj në ngritjen e cilësisë në Fakultetin e Edukimit dhe lidhja e ngushtë në mes të profesorëve, studentëve, edukatorëve dhe prindërve.

Rektori Nimani premtoi bashkëpunim korrekt dhe të vazhdueshëm dhe i falënderoi për mundësitë që do t’iu ofrojnë studentëve tanë ky projekt.

Fotot e lajmit

tp-bottom