Njoftim

Njoftim

Ju njoftojmë se meqenëse dita e hënë është dita kur mbyllet konkursi për staf akademik dhe i bie ditë pushimi, atëherë pranimi i dokumenteve bëhet edhe ditën e martë .

Do të thotë dita e fundit e konkursit është dita e martë data 12.07.2022

tp-bottom