Newsletter #1, mars 2020

Në këtë edicion do të gjeni :

  • Laboratorët në shërbim të studentëve të Universitetit të Gjakovës
  • Universiteti i Gjakovës “Fehmi Agani” themelon revistën shkencore ndërkombëtare
  • Kryetari Ardian Gjini vizitoi Universitetin e Gjakovës
  • UGJFA themelon “Institutin për Mjedis dhe Shëndet” dhe “Qendrën Didaktike për Përsosmëri dhe Mësimdhënie”
  • UGJFA nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me UET
  • Universiteti i Gjakovës përfiton një projekt të ri

 

Lexo edicionin e plotë

tp-bottom