Panairi Virtual i Universiteteve Amerikane – Education USA SEE 2022

Panairi Virtual i Universiteteve Amerikane – Education USA SEE 2022

Regjistrimi për nxënësit / studentët nga Kosova: https:/bit.ly/3MADrhs

15 qershor, 2022 – 16:30-21:00

Mos e humbni mundësinë për të takuar dhe biseduar me mbi 30 përfaqësues të kolegjeve dhe universiteteve të SHBA-së dhe të mësoni më shumë rreth kritereve të tyre të pranimit, shkollimit, bursave dhe të merrni një pasqyrë të sistemit të arsimit të lartë në SHBA.  

American Advising Center – Education USA Kosovo

+383 44 56 70 80 [email protected]

 

tp-bottom