IPKO UNI Tournament

IPKO UNI Tournament

IPKO po organizon turneun e parë universitar esports në Kosovë.

Duke përfshirë 16 ekipe të fakulteteve nga Kosova ju keni mundësin të fitoni 21,000€  (fondi i çmimeve është i ndarë në dy pjesë: bursa për esports dhe pajisjet periferike).

Nëse ju pëlqen të luani videolojëra dhe jeni të interesuar të përfaqësoni fakultetin tuaj në këtë aktivitet kushtet për aplikim janë këto:

  • Njohuri për lojërat
  • Të aplikoj i vetëm, apo edhe
  • Të krijoni një ekipë brenda fakultetit (6 lojtarë).

Të interesuarit të aplikojnë këtu.

Për informata më shumë vizitoni këtë link.

 

 

Fotot e lajmit

tp-bottom