Mundësi punësimi

Mundësi punësimi

Careloop ju prezanton klientin tonë më të fundit spitalore i cili është e interesuar të punësojë infermierë në Kosovë.

Vendndodhja: Einbeck, një qytet i vogël në Saksoninë e Poshtme

Lloji i punëdhënësit: Qendra Geriatrike

Përfitimet: Paga konkurruese me shtesa për të dielën dhe festat, 27 ditë pushime, të paktën 5 ditë trajnim në vit.

Përshkrimi: Ky punëdhënës ndodhet në zemër të qytetit i rrethuar nga shumë dyqane dhe lidhje transporti publik. E ndërtuar në 1960 dhe e ristrukturuar në 2013-2017, ajo ofron kujdes stacionar, kujdes të veçantë të orientuar drejt objektivit për grupe të vogla banimi dhe kujdes demence. Në total ka rreth 122 shtretër. Ekipet janë multi-profesionale dhe ndërkombëtare me një hierarki të sheshtë në menaxhim.

Si kërkesë minimale, ky punëdhënës pret që kandidatët të kenë një diplomë infermierie 3 vjeçare, një nivel B1 të gjuhës gjermane (me certifikim ndërkombëtar), motivim për të jetuar në Gjermani dhe për të qenë të apasionuar pas asaj që bëjnë.

A është i interesuar ndonjë nga kandidatët me të cilët jeni në kontakt për të marrë një ofertë? Nëse po, ju lutemi na tregoni sa më shpejt që të jetë e mundur pasi ofertat si kjo skadojnë shpejt.

Kandidatët e rekomanduar do të përgatiten për intervistë nga një anëtar i stafit Careloop dhe do t'i paraqiten punëdhënësit menjëherë pas kësaj.

Ju ose mund t'i përgjigjeni këtij emaili ose plotësoni formularin e mëposhtëm:

Formë

Ne gjithashtu kemi mundësinë të ju kujtojmë se kandidatët pa kërkesat mund të bashkohen në platformën tonë, të përfundojnë studimet e tyre infermierore ose gjermane dhe më pas të kenë qasje në oferta të ngjashme.

tp-bottom