Lajme dhe ngjarje

NJOFTIMET

Ngritet për 1127 pozita më lartë Universiteti “Fehmi Agani” në Gjakovë në renditjen botërore të Universiteteve sipas webometrics.info
Ngritet për 1127 pozita më lartë Universiteti “Fehmi Agani” në Gjakovë në renditjen botërore të Univ...

Universiteti “Fehmi Agani” në Gjakovë është ngritur për 1127 pozita më lartë në renditjen botërore të Universiteteve sipas përditësimit të fundit në webometrics.info. Për dhjetë muaj nën udhëheqjen e menaxhmentit të ri, Universiteti “Fehmi Agani” në Gjakovë është ngritur 2086...

3127
5
136
34
tp-bottom