lajm

Urimi për Vitin e Ri 2018 i Rektorit Buza

29/12/2017


Gëzuar Viti i Ri 2018,  duke uruar studentët për përkushtim dhe suksese të mëtejme, personelin akademik për dedikim të vazhdueshëm në edukimin e gjeneratave të reja, prindërit për sakrificën për fëmijët e tyre, personelin administrativ dhe teknik për angazhimin e tyre, dhe të gjithë së bashku të kemi shëndetin, vullnetin dhe forcën që me punë të përgatiten gjeneratat e  reja për të tejkaluar pengesat dhe përballuar sfidat drejt zhvillimit, përparimit dhe mirëqenies së kombit dhe vendit!

Për shumë mote Gëzuar!