Ambasada e Sh.B.A-ve në Prishtinë programi mundësive të shkëmbimeve - Thirrje për aplikim

Ambasada e Sh.B.A-ve në Prishtinë programi mundësive të shkëmbimeve - Thirrje për aplikim

Ne jemi të lumtur të ndajmë me ju informacionin në lidhje me një thirrje aktualisht të hapur për aplikime në Ambasadën e SHBA-ve në Prishtinë që ata sapo kanë hapur në ueb faqen e tyre. Ju lutemi shikoni më poshtë më shumë informacione rreth këtij programi:

Programi i Bursave Hubert H. Humphrey është një program Fulbright që sjell profesionistë të suksesëshëm të karrierës me potencial udhëheqësie të demonstruar, jep mundësinë e qëndrimit në Shtetet e Bashkuara për një vit të kurseve akademike të nivelit të diplomuar dhe aktiviteteve të zhvillimit profesional. Duke u ofruar udhëheqësve të ardhshëm dhe politikë-bërësve përvojë në shoqërinë, kulturën dhe fushat profesionale të SHBA-së, programi ofron një bazë për lidhje të qëndrueshme, prodhuese midis Amerikanëve dhe homologëve të tyre profesionalë jashtë shtetit. Përfituesit përzgjidhen bazuar në potencialin për udhëheqje dhe angazhimin ndaj shërbimit publik.

Për më shumë informata, shikoni linkun:

https://xk.usembassy.gov/hubert-h-humphrey-fellowship-program/

tp-bottom