Mundësi aplikimi për bursë Hungareze

Mundësi aplikimi për bursë Hungareze


Njoftohen studentët e interesuar se është hapur konkursi për bursa Hungareze në vitin akademik 2016/2017. Bursat ofrohen për nivelin Baçelor, Master dhe PhD. 

Për më shumë informata rreth mundësive të aplikimit dhe dokumenteve të kërkuara, gjeni dy dokumentet e bashkangjitura. 

Call for applications

Scholarship framework for students

tp-bottom