Vizitë e Klubit Letrar "Gjurmët e Penës" në Korçë dhe organizimi i orës letrare për nder të përvjetorit të UGJFA-së

Vizitë e Klubit Letrar "Gjurmët e Penës" në Korçë dhe organizimi i orës letrare për nder të përvjetorit të UGJFA-së


Klubi letrar “Gjurmët e Penës - UGJFA” me sponzorizim nga Rektorati organizuan me datë 7 mars 2019, vizitë Mësonjëtores së Parë Shqipe në Korçë. U vizitua Shkolla e Parë Shqipe dhe qyteti i Korçës ku u njohën me kulturën e pasur të këtij qyteti dhe me veprimtarinë e kontribuesve të parë për hapjen e Shkollës së Parë Shqipe.

Gjithashtu klubi letrar “Gjurmët e Penës - UGJFA” me datë 14 mars 2019, organizoi orë letrare për nder të përvjetorit të Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani” dhe ngjarjeve të shumta në muajin mars.

Pasi që datat 5, 6, 7 dhe 8 mars kanë një rëndësi të madhe për historinë e popullit shqiptar, anëtarët e klubit kanë përgatitur poezi të ndryshme kushtuar këtyre datave.

Fotot e lajmit

tp-bottom