Ftesë për pjesëmarrje në ditën informuese për programin Erasmus+

Ftesë për pjesëmarrje në ditën informuese për programin Erasmus+


Në kuadër të aktiviteteve të Ditës informuese për programin Erasmus+, të organizuar nga Zyra Erasmus+ Kosovë dhe Universiteti i Gjakovës “Fehmi Agani”, është caktuar takimi i cili mbahet më datë 19 dhjetor 2018, e mërkurë duke filluar nga ora 10:00, në Fakultetin e Edukimit salla nr.1.

Prandaj, ftohen studentët dhe stafi i UGJFA-së që të marrin pjesë në këtë takimin, ku do të prezantohen dhe diskutohen mundësitë aplikimeve për mobilitete akademike dhe projekte të ndryshme ndërkombëtare në kuadër të programit Erasmus+.

Erasmus+ është programi më i ri arsimor i Bashkimit Evropian që synon modernizimin e sistemeve arsimore dhe përshtatjen e tyre me nevojat e tregut të punës.


tp-bottom