Universiteti “Fehmi Agani” bashkëorganizator i Konferencës Ndërkombëtare mbi Ekonominë dhe Shkencat Sociale, Kyrenia 2023, në Qipro

Universiteti “Fehmi Agani” bashkëorganizator i Konferencës Ndërkombëtare mbi Ekonominë dhe Shkencat Sociale, Kyrenia 2023, në Qipro

Universiteti “Fehmi Agani” në datat 5-7 maj, 2023, do të bashkëorganizoj Konferencën Ndërkombëtare mbi Ekonominë dhe Shkencat Sociale, e cila mbahet në qytetin Kyrenia të Qipros.

Bashkëpunëtorët tjerë në këtë ngjarje me rëndësi janë: “Universiteti i Shkencave të Qipros“, “Kolegji Lahore për Gra“, “Universiteti Daugavpils“, “Universiteti Roehampton“, “InnovaSteps“, “ Universiteti Vytautas Magnus“, “Universiteti i Shkencave të Aplikuara “Vilnius“ me Fakultetin e Shkencave të Aplikuara dhe “Politekniku i Gardës“ me fakultetin e Pedagogjisë.

Gjuhët e konferencës janë: anglisht, polonisht, shqip dhe turqisht.

Afati i fundit për aplikim: 1 maj 2023
Linku i konferencës: http://www.eclss.org 
Linku për aplikim: [email protected], [email protected] [email protected] 

Fotot e lajmit

tp-bottom