Rezultatet preliminare të zgjedhjeve studentore 2023 në Universitetin “Fehmi Agani” në Gjakovë

Rezultatet preliminare të zgjedhjeve studentore 2023 në Universitetin “Fehmi Agani” në Gjakovë

Zgjedhjet që janë mbajtur sot për Këshillat e Studentëve dhe Parlamentin e Studentëve në Universitetin Universitetin “Fehmi Agani” kanë kaluar mirë dhe janë përmbyllur pa asnjë problem.

Më poshtë gjeni të bashkëngjitur linkun me rezultate preliminare:

https://uni-gjk.org/al/faqe/73/zgjedhjet-studentore

tp-bottom