Njoftim rreth certifikatave të Konferencës Ndërkombëtare "Ndikimi i Covid 19 në shëndetin e popullatës"

Njoftim rreth certifikatave të Konferencës Ndërkombëtare "Ndikimi i Covid 19 në shëndetin e popullatës"

Ju njoftojme se me dt 02.03.2023 dhe 03.03.2023 në lokalet e Fakultetit të Mjekësisë mund të vini ti merrni certifikatat e pjesëmarrësve të Konferencës Ndërkombëtare "Ndikimi i Covid 19 në shëndetin e popullatës"

tp-bottom