Ftesë për eventin “Si të Përgatitemi për një karrierë të suksesshme”

Ftesë për eventin “Si të Përgatitemi për një karrierë të suksesshme”

Ftohen të gjithë studentët dhe të interesuarit në eventin interaktiv  “Si të përgatitemi për një karrierë të suksesshme” me folësin Gent Shala.

E shtunë ora 12:00

Data: 4 shkurt 2023

Lokacioni: Jakova Innovation Center, Gjakovë

 

Linku për regjistrim (pa pagesë): https://forms.gle/DC5wF5bM5yewng7b6

 

Gent Shala është specialist i burimeve njerëzore, Master trajner, trajner i vetë-zhvillimit si dhe bashkëthemelues dhe partner menaxhues në Hoja Consulting.

Fotot e lajmit

tp-bottom