Urime Viti i Ri 2023!

Urime Viti i Ri 2023!

Të nderuar,

Stafi i universitetit “Fehmi Agani” në Gjakovë më në krye U.D. Rektor Zeqir Hashanin ju uron Gëzuar Vitin e Ri 2023!

Qoftë një vit i sukseseve, arritjeve sa më të larta në punë dhe ndryshimeve të mira.

Le të ndriçojë ky vit i ri ëndërrat e tuaja të reja, rrugët e reja dhe perspektivat e reja.

 

Gëzuar Viti i Ri 2023!

tp-bottom