U.D. Rektori i Universitetit të Gjakovës ‘Fehmi Agani’ merr pjesë në konferencën shkencore në kuadër të Fakultetit të Mjekësisë

U.D. Rektori i Universitetit të Gjakovës ‘Fehmi Agani’ merr pjesë në konferencën shkencore në kuadër të Fakultetit të Mjekësisë

U.D. Rektori i Universitetit të Gjakovës ‘Fehmi Agani’ z. Zeqir Hashani ka marr pjesë në konferencën shkencore në kuadër të Fakultetit të Mjekësisë. Në kuadër të kësaj konference shkencore, ai falënderoi të pranishmit dhe theksoi mbështetjen e pa rezervë për projekte dhe konference të tilla.

Gjithashtu, në kuadër të kësaj konference, u shpërndanë edhe mirënjohje të gjithë atyre që dhanë kontributin në sferën shkencore të mjekësisë. 

 

Fotot e lajmit

tp-bottom