Në UFAGJ është zhvilluar session informues i programit Erasmus+

Në UFAGJ është zhvilluar session informues i programit Erasmus+

Në Universitetin “FEHMI AGANI” Gjakovë , sot më 19 dhjetor është zhvilluar sesion informues  për Programin Erasmus +.

Koordinatorja e Zyrës së Erasmus+ në Kosovë, Mimika Dobroshi e shoqëruar nga përfaqësuesja e zyrës Blerinë Zjaça, kanë njoftuar stafin dhe studentët e UFAGJ-së lidhur me projektet dhe bursat e Programit Erasmus+.

Udhëheqësi i zyrës për bashkëpunim ndërkombëtar z. denis Spahija falenderoj zyrën e BE-së dhe zyrën e Erasmus + për sesionin informues dhe mbështetjen për studentët dhe stafin, por njëkohësisht i prezentoj edhe mundësit që kemi të hapura si thirrje për aplikime.

Erasmus + është Program arsimor i Bashkimit Evropian, i cili synon modernizimin e sistemeve arsimore dhe përshtatjen e tyre me sistemet e Unionit Evropian.

Erassmus+ Programme Guide 2023

ERASMUS + Capacity Building in Higher Education

General-erasmusplus_international-instn_2022call-neoicp 

 

Fotot e lajmit

tp-bottom