Ftesë

Ftesë

Ftohen të gjithë studentët dhe stafi i Universitetit "Fehni Agani" Gjakovë, se me datën 20 Dhjetor duke filluar nga 12:00 do të mbahet ligjëratë me zj . Antigona Behramin lidhur me motivimin dhe procesin e motivimit.
Ligjërata do të mbahet në Amfiteatrin e Fakultetit të Shkencave Sociale dhe do të realizohet me rastin e  Ditës Ndërkombëtarë të Solidaritetit Njerëzor.

Kjo ngjarje është pjesë e serisë së organizimeve nga studentët e Fakultetit te Shkencave Sociale, mbështetur nga stafi akademik i fakultetit.

 

 

Ngjarja: Ligjëruese: Vendi: Data:

Ora: Hyrja:

 

Trajnim motivues

Antigona Behrami (trajnere e zhvillimit personal) Amfiteatri - Fakulteti i Shkencave Sociale Gjakovë 20 Dhjetor, 2022 (ditë e marte)

12:00

Falas

 

 

Ju mirëpresim!

tp-bottom