UFAGJ pjesë e  Planit Lokal të Veprimit për Cilësi të Ajrit për Komunën e Gjakovës

UFAGJ pjesë e Planit Lokal të Veprimit për Cilësi të Ajrit për Komunën e Gjakovës

Sot u mbajt takimi i dytë për Planin Lokal të Veprimit për Cilësi të Ajrit për Komunën e Gjakovë në kuadër të projektit “Të bashkuar për ajër të pastër”, financuar nga Bashkimi Evropian dhe implementohet nga Let’s Do It Peja. 

Kontribut nga Universiteti dha Vllaznim Mula, asistent në UFAGJ i cili fushë të doktoratës ka për temë “Kimi analitike, kimi organike dhe kimi e mjedisit”, Denis Spahija dhe Freskina Mula nga Zyra për Bashkëpunimi Ndërkombëtar dhe projektet.

Poashtu si pjesë e zbatimit të projektit të Let’s do it Peja, “Të bashkuar për Ajër të Pastër” i cili financohet nga Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë dhe ko-financohet nga Komuna e Pejës dhe Gjakovës janë përzgjidh 2 studente të cilat për tre muaj do të bëjnë matjen e ajrit në Komunën e Gjakovës.

Fotot e lajmit

tp-bottom