Hapet thirrja: Raundi XIII i Young Cell Scheme, Programi i BE-së për bursa post-diplomike

Hapet thirrja: Raundi XIII i Young Cell Scheme, Programi i BE-së për bursa post-diplomike

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Zyra e Kryeministrit të Qeverisë së Kosovës shpall hapjen e ardhshme të Raundit XIII të Aplikimeve në Skemën e Qelizave të Reja, pasuniversitar i BE-së programi i bursave për qytetarët e Kosovës.

Aplikantëve të suksesshëm do t'u ofrohet mundësia për të studiuar në një ose dyvjeçar program Master në një universitet në një shtet anëtar të BE-së. Gjuha e punës e Programit të Bursave

është vetëm anglisht.

Për me shume informacione, sesioni informues do të mbahet me 8 nëntor 2022 në ora 11:00 në Sallen 1, Fakulteti i Filologjisë.

Thirrja

 

 

tp-bottom