Njoftim rreth orarit për provimin pranues në UFAGJ

Njoftim rreth orarit për provimin pranues në UFAGJ

Njoftohen të gjithë kandidatët të cilët kanë aplikuar në Universitetin “Fehmi Agani” në Gjakovë, se provimi pranues për Baçelor (afati i dytë) dhe Master (afati i parë) do të mbahet me datë 20.09.2022, sipas ndarjes nëpër salla dhe këtij orari:


1. Fakulteti i Edukimit (provimi mbahet në lokalet e Fakultetit të Edukimit dhe Fakultetit të Filologjisë - ish Normalja, te konviktet)

2. Fakulteti i Filologjisë (provimi mbahet në lokalet e Fakultetit të Edukimit dhe Fakultetit të Filologjisë - ish Normalja, te konviktet)

3. Fakulteti i Mjekësisë (provimi mbahet në lokalet e Fakultetit të Mjekësisë)

 

4. Fakulteti i Shkencave Sociale (provimi mbahet në lokalet e Fakultetit të Edukimit dhe Fakultetit të Filologjisë - ish Normalja, te konviktet)

 

Të gjithë kandidatët në provim pranues duhet të posedojnë dokument të identifikimit dhe konfirmimin e aplikimit si dhe maskë mbrojtëse, pa të cilat nuk mund t’i nënshtrohen provimit pranues.

Në kohën e mbajtjes së provimit pranues ndalohet përdorimi i telefonave celularë!

 

Suksese

tp-bottom