Menaxhmenti i Universitetit bëri homazhe për nderë të Ditës së Çlirimit të Gjakovë

Menaxhmenti i Universitetit bëri homazhe për nderë të Ditës së Çlirimit të Gjakovë

Sot, për nder të 14 Qershorit ditës së çlirimit të Gjakovës, rektori i Universitetit Prof. Asoc. Dr. Artan Nimani së bashku me menaxhmentin e Universitetit, Prorektorët dhe Sekretaren e Universitetit, bënë homazhe tek lapidari i dëshmorëve “Shokët e lirisë” në kujtim dhe nderim të ushtarëve të UÇK–së që ranë në luftën për liri e bashkim.

Është lufta çlirimtare dhe sakrifica e djemve dhe vajzave tona që na kanë sjellë lirinë, për të gëzuar këtë ditë dhe mundësitë tona për t’u zhvilluar si shtet dhe shoqëri.

Lavdi jetës dhe veprës së dëshmorëve.

 

Fotot e lajmit

tp-bottom