Konkursi i Hapur  për programin studiues të SHBA-së Fulbright 2023-24

Konkursi i Hapur për programin studiues të SHBA-së Fulbright 2023-24

Konkursi i Programit Studiues të SHBA-së Fulbright 2023-24 është i hapur, me mbi 400 çmime të ofruara në më shumë se 130 vende në të gjitha rajonet e botës. Çmimet Fulbright US Scholar Awards u mundësojnë qytetarëve amerikanë të japin mësim, të hulumtojnë dhe të kryejnë projekte profesionale jashtë vendit. Afati i aplikimit është 15 shtator 2022.

 

Afati i fundit i aplikimit për 2023-24 është 15 shtator 2022, ora 23:59 PST.

Për më shumë informata vizitoni linkun.

tp-bottom