Mirënjohje nga studentët e UFAGJ-së për infermierët

Mirënjohje nga studentët e UFAGJ-së për infermierët

Parlamenti Studentorë i Universitetit “Fehmi Agani” në bashkëpunim me Këshillin studentorë të Fakultetit të Mjekësisë ndanë sot mirënjohje për drejtoreshën e infermierisë në spitalin regjional “Isa Grezda” në Gjakovë, Znj. Behare Alija.

Ky aktivitet u mbajt në kuadër të javës së infermierisë që po organizohet nga Fakulteti i Mjekësisë dhe mirënjohja u nda në një ceremoni nga përfaqësuesit e studentëve Lirigzon Goçaj dhe Albin Tahiraj.

Fotot e lajmit

tp-bottom