Sesionin Online “MEXT SCHOLARSHIP 2023“

Sesionin Online “MEXT SCHOLARSHIP 2023“

Ambasada e Japonisë në Kosovë ka nderin të ftojë të gjithë studentët që janë të interesuar të studiojnë në Japoni, të marrin pjesë në Sesionin Online “MEXT SCHOLARSHIP 2023: GJITHKA QË DUHET TË DINI”, më 13 maj 2022, duke filluar nga ora 10:00.

Sesioni synon të përgatisë studentët e ardhshëm të interesuar për të studiuar në Japoni, duke prezantuar informacione të përditësuara për skemat e ndryshme të studimit dhe duke zbuluar përvojat e jetesës së studimit në Japoni.

Për të marrë pjesë në seancë, ju lutemi vizitoni lidhjen e mëposhtme: Ora: 13 maj 2022, ora 10:00.

Bashkohu në Takimin e Zoom

https://us05web.zoom.us/j/83266097250?pwd=TEo4bmxpOXg4d00xSVNCc1VjMDVXdz09

 

Për më shumë informacion në lidhje me MEXT, ju lutemi vizitoni lidhjen e mëposhtme:

https://www.at.emb-japan.go.jp/.../kosovo/itpr_en/study.html

 

tp-bottom