Njoftim për shpërndarje të ID kartelave

Njoftim për shpërndarje të ID kartelave

Njoftojmë studentët e vitit të parë të Universitetit “Fehmi Agani” në Gjakovë se shpërndarja e ID kartelave do të bëhet të mërkurën me dt. 29.12.2021 dhe të enjten me dt. 30.12.2021.

Shpërndarja e ID kartelave bëhet në fakultetet përkatëse tek zyrat e referentëve.

Studentët personalisht duhet të tërheqin ID kartelën dhe të paraqiten me letërnjoftim.

Manuali i përdorimit të SMU për studentë mund të shkarkohet në këtë link.

tp-bottom