Panairi Nacional i Punës dhe Karrierës

Panairi Nacional i Punës dhe Karrierës

Të nderuar studentë


Ju ftojmë të merrni pjesë në Panairin Nacional të Punës dhe Karrierës të organizuar nga Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” dhe Agjencisë Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) GmbH, Ministrisë së Financave, Punës dhe Transferave, Agjencisë së Punësimit të Republikës së Kosovës, kemi kënaqësinë të iu ftojmë të bëheni pjesë e Panairit Nacional të Punës dhe Karrierës 2021,  i cili edhe këtë vit, për herë të dytë po organizohet në mënyrë virtuale.

 

Regjistrohuni në platformën www.virtual.kosovafair.com që të njoftoheni për ofertat e punës, punës praktike, shkollimit apo trajnimit të paraqitura nga mbi 100 kompani e institucione pjesëmarrëse.

 

Data: 25 nëntor 2021

Orari: 09:00 deri 16:00

Vendi: Platformë virtuale / online

tp-bottom