Mundësi punësimi- Koln

Mundësi punësimi- Koln

Careloop ju prezanton klientin tonë më të fundit spitalore i cili është e interesuar të punësojë infermierë në Kosovë.

Vendndodhja: Koln

Lloji i punëdhënësit: Spital

Përfitimet: Paga konkurruese, trajnime të rregullta në fushat thelbësore psikiatrike dhe të tjera si kurset e akupunkturës dhe trajnime mbështetëse në terapinë me ndihmën e kafshëve.

Përshkrimi: Ky spital trajton pacientë neurologjikë dhe është i specializuar për MS dhe Parkinson si dhe kujdesin psikiatrik në psikiatrinë e përgjithshme, psikiatrinë geriatrike dhe trajtimin e të varurve. Ato punësojnë gjithsej 509 personel mjekësor, nga të cilët 250 janë infermierë. Gjithsej rreth 4500 pacientë të shtruar trajtohen në vit. Ka ekipe multidisiplinare dhe multikulturore me strategji moderne lidershipi.

Si kërkesë minimale, ky punëdhënës pret që kandidatët të kenë një diplomë infermierie 3 vjeçare, një nivel B1 të gjuhës gjermane (me certifikim ndërkombëtar), motivim për të jetuar në Gjermani dhe për të qenë të apasionuar pas asaj që bëjnë.

A është i interesuar ndonjë nga kandidatët me të cilët jeni në kontakt për të marrë një ofertë? Nëse po, ju lutemi na tregoni sa më shpejt që të jetë e mundur pasi ofertat si kjo skadojnë shpejt.

Kandidatët e rekomanduar do të përgatiten për intervistë nga një anëtar i stafit Careloop dhe do t'i paraqiten punëdhënësit menjëherë pas kësaj.

Ju ose mund t'i përgjigjeni këtij emaili ose plotësoni formularin e mëposhtëm:

Formë

Ne gjithashtu kemi mundësinë të ju kujtojmë se kandidatët pa kërkesat mund të bashkohen në platformën tonë, të përfundojnë studimet e tyre infermierore ose gjermane dhe më pas të kenë qasje në oferta të ngjashme.

Për më shume informacione, drejtohuni tek Qendra për Zhvillim te Karrierës në Universitetin “Fehmi Agani” në objektin e Rektoratit.

 

 

 

 

 

 

tp-bottom