Java e integrimit me Erasmus+ për studentën tone në WSB

Java e integrimit me Erasmus+ për studentën tone në WSB

Gjatë javës së kaluar studentja jonë e shkëmbimit në kuadër të Erasmus+ Dea Drançolli, ishte e  pranishme në evenimentin e Javës së Integrimit, të organizuar nga Univesiteti WSB. Ky aktivitet mirëpriti dhe argëtoi shumë studentë nga e mbarë bota. Të gjithëve së bashku ju mundësua të vizitojmë vende të ndryshme të Polonisë jugore, përfshirë këtu edhqytetin e bukur Wisłea – qytet afër kufirit me Republikën Çeke. Nga aty, kaluan për vizitë edhe në Republikën Çeke.  Kjo padyshim që ishte një përvojë që mbahet në mend gjatë nga gjithëpjesmarrësit e padyshim edhe Dea! Vizita tyre vazhdoj në Biesko – Biała, një qytet madhështor në Poloninë jugore me rreth 200 mijë banorë, ku organizatorët kishin përgatitur aktivitete grupore të cilët ndihmojnë studentët të njihen në mes vete, të fillojnë të njohin kulturat e pjesëmarrësve dhe të bëj më të lehtë socializimin në mes tyre.

Fotot e lajmit

tp-bottom