Ftesë për Punëtori - Teatri Edukativ & ‘Trashëgimia E Heshtjes’ me Lulzim Bucolli & Driton Selmani

Ftesë për Punëtori - Teatri Edukativ & ‘Trashëgimia E Heshtjes’ me Lulzim Bucolli & Driton Selmani

Organizata mediale Kosovo 2.0  kanë hapur thirrjen për studentët e interesuar për punëtorinë „Teatri Edukativ & Trashegimia e Heshtjes“ me aktorin dhe magjistrin e teatrit edukativ Lulzim Bucolli, dhe artistin Driton Selmani.

Më shumë informacione për aktivitetin mund të gjeni duke klikuar ne kete link.

Punëtoria do të mbahet me 14 dhe 15 tetor.

Të gjithë aplikuesit do të njoftohen për statusin e aplikimit të tyre. Afati i fundit për regjistrim është 9 tetor.

Ju ftojme ta ndani me studentet e juaj sepse eshte nje mundesi shume e mire.

 

Kosovo 2.0 është webfaqe dhe revistë rajonale e fokusuar në rininë kosovare. E themeluar më 9 korrik 2010 nga Joan de Boer, Kosovo 2.0 tashmë ka lansuar disa numra të revistës, me tema mbi imazhinkorrupsioninreligjionin, dhe seksin. Në tetor të vitit 2010 Kosovo 2.0 fitoi çmimin "Një nga top 10 webfaqet e ish-Jugosllavisë" nga revista VIDI. E gjithë përmbajtja e saj publikohet në gjuhën shqipe, angleze, dhe serbe.

 

 

 

 

 

 

 

tp-bottom