Ftesë nga EPF për organizimin e Kampit Ndërkombëtar të Teknologjisë Virtuale mbi Inxhinierinë

Ftesë nga EPF për organizimin e Kampit Ndërkombëtar të Teknologjisë Virtuale mbi Inxhinierinë

Kampi Teknik është një udhëtim virtual pesë-ditor emocionues dhe intensiv përmes risive më të fundit në shkencat inxhinierike dhe inxhinierike në Francë, të paraqitura përmes perspektivës së Shkollës së Pasuniversitare të EPF-së.

Gjithëpërfshirës dhe imponues, edicioni i dytë i Tech Camp bashkon fusha të ndryshme inxhinierike dhe shpjegon se si të fitoni aftësi të forta dhe të buta për t'u bërë një profesionist i hollë dhe inovativ i inxhinierisë.

Ftohen studentët në të gjithë botën të nivelit baçelor dhe master dhe gjithashtu studentë në fund të studimeve të tyre të nivelit të mesëm të cilët dëshirojnë të vazhdojnë studimet e tyre në fushën e inxhinierisë në Francë ose ata që janë thjesht kuriozë, të na bashkohen për pesë ditë shkencë, inovacion, dhe argëtim.

Programi do të sigurojë prezantime dhe biseda që mbulojnë dy tema kryesore:

1. Inxhinieria dhe inovacioni: Për pjesën më të madhe të programit, prezantimet do të mbulojnë fusha inxhinierike nga aeronautika te teknologjia dixhitale dhe të dhënat dixhitale, nga menaxhimi i sistemeve te inxhinieria e qëndrueshme dhe shumë më tepër. Projektet kërkimore dhe inovative do të theksohen dhe diskutohen nga studiuesit, profesorët dhe studentët.

2. Shkathtësitë e buta dhe rëndësia e tyre për profesionistin global të inxhinierisë të fituar përmes programeve të studimit jashtë vendit dhe metodologjive inovative të mësimdhënies.

Programi plotësohet nga biseda të shkurtra dhe të këndshme për gjuhën dhe kulturën frënge dhe si është të jesh student në Francë.

Mësoni më shumë rreth leksioneve dhe sesioneve të drejtpërdrejta nga programi Tech Camp në linkun e bashkëngjitur: EPF VIRTUAL TECH CAMP 2021 | EPF Ecole d'ingénieurs

Broshura

 

tp-bottom