Hapen aplikimet e Këshillit të Kërkimeve Shkencore dhe Teknologjike të Turqisë - TÜBİTAK

Hapen aplikimet e Këshillit të Kërkimeve Shkencore dhe Teknologjike të Turqisë - TÜBİTAK

Janë hapur aplikimet për programet ndërkombëtare të studiuesve liderë 2232-A dhe programet ndërkombëtare të studiuesve të rinj 2232-B të Këshillit të Kërkimeve Shkencore dhe Teknologjike të Turqisë - TÜBİTAK.

Afati i fundit për aplikim është data 30 qershor 2021.

Inkurajoheni të aplikoni sepse është mundësi e shkëlqyeshme për arritje universitare.

Për më shumë informacione:

https://www.tubitak.gov.tr/sites/default/files/4000/2232a-en.pdf

https://www.tubitak.gov.tr/sites/default/files/4000/2232b-en.pdf

tp-bottom