Univie: Shkolla verore për Studime Kulturore Evropiane - Art & Histori 17 korrik - 30 korrik 2021

Univie: Shkolla verore për Studime Kulturore Evropiane - Art & Histori 17 korrik - 30 korrik 2021

Kurset e shkollës verore ofrojnë një hyrje në Studimet Kulturore Europiane. Pamja e Europës nga jashtë dominohet kryesisht nga çështjet ekonomike. Por Europa përcaktohet shumë nga historia dhe kultura e saj. Dy aspekte kryesore të këtij preokupimi me zonën evropiane do të ofrohen në kurset verore.

Programi dyjavor ofron per te mesuar dy kurse akademike në internet. Një kurs merret me historinë, politikën dhe jetën e përditshme dhe kursi i dytë i afrohet Europës nga ana artistike dhe shqyrton dhe analizon kulturën vizuale në Europë.

Kurset mbahen nga studiues të shquar me përvojë mësimore ndërkombëtare. Leksionet ndërdisiplinore do të çojnë në një kuptim të artit dhe historisë evropiane.

Kurset në internet inkurajojnë pjesëmarrjen interaktive. Këto kurse me pjesëmarrës ndërkombëtarë ofrojnë mundësinë për të diskutuar artin dhe historinë evropiane me studentë nga e gjithë bota.

 

Bashkëngjitur ne ju dërgojmë formularin e aplikimit. Afati i fundit i aplikimit është 15 qershor 2021.

Më shumë informacion në lidhje me univie: shkolla verore për Studime Kulturore Evropiane mund të gjendet në faqen tonë të internetit në https://shs.univie.ac.at/summer-school/european-cultural-studies-online-program/

 

Për informacione të mëtejshme ose kërkesa të veçanta, ju lutemi na shkruani në [email protected] Do të jetë kënaqësia jonë të jemi ndihmues dhe t'i përgjigjemi çdo pyetjeje që mund të keni.

 

Formulari

tp-bottom