Njoftim për event virtual

Njoftim për event virtual

Jungle njofton te gjithë studentet në lidhje me eventin virtual i cili do të mbahet me 10 -13 Maj.

Në këtë event do të marrin pjesë 15 ligjërues të cilët janë ekspert të fushës ku secili prej tyre do të flas për një temë nga profesioni i tyre në mënyrë që t’i informoj studentët për benefitet e këtyre profesioneve më aktuale në tregun e punës në Kosovë.

Studentët do të përfitojnë njohuri të reja dhe shumë të dobishme. Le të jetë ky event një fillim i suksesshëm për karrierën e studentëve.

Linku për regjistrim është ky https://forms.gle/aPuYqKUxQFdhczFd6

Fotot e lajmit

tp-bottom