Thirrje për Konferencën e 11-të Ndërkombëtare të Ekosistemeve

Thirrje për Konferencën e 11-të Ndërkombëtare të Ekosistemeve

Komiteti Organizativ i Konferencës Ndërkombëtare të Ekosistemeve ka kënaqësinë të njoftojë edicionin e ardhshëm të Konferencës Ndërkombëtare të Ekosistemeve, i cili do të mbahet me 4-6 Qershor 2021 në Tiranë, Shqipëri ose online në SHBA, Chicago, Illinois, së bashku me University of Maryland College Park, ESSIC, MD, USA; Departamenti i Inxhinierisë së Mjedisit, Fakulteti i Inxhinierisë dhe Shkencave të Natyrës, Universiteti Teknik i Konias, Konya, Turqi; Universiteti Politeknik i Torinos, Itali; Departamenti i Inxhinierisë së Sistemeve të Energjisë, Fakulteti i Teknologjisë, Universiteti Kocaeli, Kocaeli, Turqi; Departamenti i Energjisë, Universiteti Politeknik i Tiranës, Shqipëri; Universiteti Necmettin Erbakan, Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës, Departamenti i Inxhinierisë së Mjedisit, Konja, Turqi; Fakulteti i Shkencave të Jetës dhe Universiteti i Mjedisit “Ukshin Hoti”, Prizren, Kosovë; Shoqata e Mjedisit dhe Shëndetit, Tiranë, Shqipëri.

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos ngurroni të kontaktoni në:

Email: [email protected]; [email protected]; [email protected];

Regjistrimi i konferencës është I HAPUR. Ju mund të dërgoni letër abstrakte ose të plotë me e-mail. Për detaje të plota, ju lutemi vizitoni faqen e internetit:

http://www.ijees.net/page-3-Calendar-of-Event.html

https://sites.google.com/site/iceconference2020/11th-international-conference-of-ecosystems-ice2021-june-4-6-2021

Abstraktet me maksimum 250 fjalë do të pranohen deri më 30 prill 2021.

Ju presim me padurim në Konferencën ICE2020, 4-6 Qershor 2021, Tiranë, Shqipëri ose online në SHBA, Chicago, Illinois.

Gjuha zyrtare e konferencës do të jetë anglishtja.

Për më shumë informacion:

IJEES

https://www.ijees.net/index.php

ICE2021

https://sites.google.com/site/iceconference2020/11th-international-conference-of-ecosystems-ice2021-june-4-6-2021

Komiteti Organizativ ICE2021

Organizator, Prof. Dr. Hysen MANKOLLI

 

tp-bottom