Njoftim

Njoftim

Njoftojmë të  gjithë personelin akademik dhe studentët e Universitetit “Fehmi Agani” në Gjakovë,  se ne bazë të vendimit të Qeverisë të Republikës së Kosovës, të datës  05.04.2021, në lidhje me parandalimin e përhapjes së pandemisë COVID-19  në Kosovë:

 

  1. Obligohemi që  nga data 06.04.2021 deri me datën 18.04.2021,  të organizojmë online të gjitha aktivitetet mësimore,
  2. Provimet mundë  të mbahen fizikisht, por mbarëvajtja e tyre duhet të bëhet duke respektuar masat dhe distancën fizike dhe duke u bërë ndarja në grupe nga 10 persona.

 

                                                                                        Universiteti “Fehmi Agani” Gjakove

                                                                                        Rektori Prof. Ass. Dr. Artan Nimani

 

tp-bottom