Mbahet mbledhja e Këshillit Drejtues, e kryesuar nga Dr. Sc. Mazllom Kumnova

Mbahet mbledhja e Këshillit Drejtues, e kryesuar nga Dr. Sc. Mazllom Kumnova

Të hënën, më 29 mars 2021, në Universitetin “Fehmi Agani” në Gjakovë është mbajtur mbledhja e Këshillit Drejtues, e kryesuar nga Dr. Sc.Mazllom Kumnova.

Me këtë rast u shqyrtuan dhe miratuan pikat e rendit të ditës, duke përfshirë shqyrtimin dhe miratimin e procesverbalit nga mbledhja e kaluar, miratimin e raportit të punës së Këshillit Drejtues të Universitetit “Fehmi Agani” në Gjakovë për vitin 2020, shqyrtimin e kërkesave dhe ankesave, si dhe pika të ndryshme.

 

Fotot e lajmit

tp-bottom