A jeni të interesuar për të vizituar Japoninë?

A jeni të interesuar për të vizituar Japoninë?

Nëqoftëse jeni të interesuar të vizitoni Japoninë dhe të mësoni më shumë rreth ndërtimit të paqës, atëherë mund të aplikonipër bursen që ofron „Programi Japonez i lidhjeve të miqësisë MIRAI”.

Për më shumë informata shikoni dokumentin e bashkangjituir, për formën e aplikimit, shikoni linkun në vijim:

Linku

Application guidelines

tp-bottom