Ftesë për programim veror në Universitetin e Tel Avivit

Ftesë për programim veror në Universitetin e Tel Avivit

  Universiteti i Tel Aviv ju bënë ftesë për verën e jetës suaj! Mësoni rreth temave aktuale sot në Izrael si:

  • Siguria në internet,
  • Ndërmarrësi,
  • Studimet e Lindjes së Mesme dhe Konflikteve,
  • Populli Hebre dhe më shumë

Në një nga fakultetet me famë botërore si Universiteti Tel Avivit. Aty mund të eksploroni vendin së bashku me ekipin entuziast të Jetës Studentore në programet tona akademike. Studentë aktual dhe studentë të diplomuar mund të gjejnë një nga katër fushat emocionuese në programet e specializuara: Siguria e Ushqimit dhe Siguria, Sfidat e Sigurisë Kombëtare në Lindjen e Mesme, ose Epidemiologjia dhe Mjekësia Parandaluese.

Për më shumë shikoni linkun:

https://international.tau.ac.il/summer_institute

Dhe për mundësitë e marrjes së bursës në linkun:

https://international.tau.ac.il/scholarship_programs/?tab=5

 

tp-bottom