Kompania Gjermane mbështet UGJFA-në

Kompania Gjermane mbështet UGJFA-në

Rektori Artan Nimani priti sot në takim Musa Ahmetin, drejtorin ekzekutiv të kompanisë gjermane "Interpersonnel". Gjatë takimit të dy palët u dakorduan për marrëveshje bashkëpunimi mes të dyja palëve dhe mbështetje konkrete universitetit në infrastrukturë dhe ngritje të kapaciteteve.

Fotot e lajmit

tp-bottom