Vizita e Klubit Letrar "Gjurmët e Penës" në Panairin e 31-të të librit në Shkup

Vizita e Klubit Letrar "Gjurmët e Penës" në Panairin e 31-të të librit në Shkup

Klubi Letrar “Gjurmët e Penës-UGJFA” me datë 11 maj i bëri vizitë Panairit të 31-të të librit në Shkup, ku u njoh për së afërmi me veprimtaritë e autorëve të shumtë shqiptar dhe Universitetit të Shkupit “Nëna Terezë”, ku u pritën nga përfaqësuesit e universitetit z. Bekim Fetahi, z. Bujar  Kajolli dhe një grup i studentëve. Pas vizitës së universitetit vazhduan me njohjen e objekteve historike të këtij qyteti.Fotot e lajmit

tp-bottom