lajm

Njoftim rreth organizimit të provimeve të afatit Janarit, 2019

04/02/2019


Në mbledhjen e Kolegjiumit të Dekanëve të mbajtur sot, me datë 04.02.2019 u diskutua për çështjen e organizimit të provimeve të afatit të janarit 2019 dhe u vendos që:

1. Provimet të vazhdohen të mbahen nga data 05.02.2019 sipas orarit të paraparë
2. Ndërsa provimet që nuk janë mbajtur gjatë ditëve të grevës, shtyhen për një javë dhe mbahen sipas kësaj renditje: provimet e datës 29 janar mbahen me 16 shkurt, të datës 30 janar mbahen me datën 19 shkurt, të datës 31 janar me 20 shkurt, të datës 01 shkurt me 21 shkurt, të datës 02 shkurt me 22 dhe të datës 04 me 23 shkurt.