lajm

Vizitë e Zëvendësministrit të MASHT-it në Universitetin e Gjakovës

06/10/2018


Në vazhdimësinë e bashkëpunimit në mes MASHT-it dhe UGJFA-së, Zëvendësministri i MASHT, Z. Artan Berisha, sot vizitoi Universitetin tonë për të diskutuar çështjet rreth regjistrimit të komuniteteve jo shumicë.