lajm

Njoftim për bursa të Bundestagut Gjerman

24/04/2018


Bundestagu gjerman shpërndan çdo vit Bursa Ndërkombëtare të Parlamentit (IPS), ku të drejtë aplikimi kanë absolventët që tregojnë interesim për ]çështjet politike. 

Programi zgjat pesë muaj, përkatësisht koha e qëndrimit është nga data 1 mars deri 31 korrik 2019. Ndërsa, dokumentet aplikimit mund të dorëzohen me së largu me 30 qershor 2018 në Ambasadën Gjermane në Prishtinë.
 
Për më shumë informata rreth bursës dhe dokumenteve të aplikimit, është materiali i bashkëngjitur.

Broshura - Shqip

Broshura - Srb

Formulari për aplikim

Informata shtesë